Børnekulturdag på UCC april 2018

Børnekulturdag på UCC april 2018

Uglebørnene kørte med bus nr. 335 til Hillerød station og gik hånd i hånd hen til UCC i Hillerød, hvor de pædagog studerende tog imod os til Børnekulturdag. Vi var i "Post-gruppen" og lavede først navneleg og gik derefter udenfor og legede "Postleg". Vi fik først et brev hos posten og skulle derefter have et frimærke på og så lægge brevet i postkassen - altsammen foregik i løb. Vi  skulle også flyve med flyvemaskine til andre lande, hvor vi postede breve og sluttede af med at spise frokost og fik også en medalje med hjem. 

De tre Bukke Bruse forår 2018

De tre Bukke Bruse

De ældste børn Uglebørnene har i foråret arbejdet med de "Tre Bukke Bruse" sammen med Allerød Bibliotek. Vi har læst, sunget, leget, tegnet eventyret og har spillet historien på broen i Geddemosen og på kulissen på Biblioteket. Vi er derudover pilotinstitution for digitalt legetøj og har arbedet med det i forløbet med "De tre Bukke Bruse" både i Børnehuset og på biblioteket. 

De tre Bukke Bruse

Hverdagsglimt Uglestuen vinter 2017

Luciaoptog på Skovvang Plejecenter 13.12.17

Træstammeleg til Rytmik

Stafet på Skovvang stadion

Efterbearbejdning af skovuge

Skovuge efterår 2017

Skovuge efterår 2017

Uglerne har haft en fantastisk skovuge og gik først hen i vores "egen" skov ved Tokkekøb Hegn. Vi kørte med bus og Lokalbanen til skoven ved Gribsø og kørte med bus til "Grøn Dag" i Børnenaturcentret Vestre Hus. I løbet af ugen købte vi ind for at slutte Skovugen af med at grille pøler og skumfiduser på bål på legepladsen

Ugle-sang imens vi venter på toget

Se hvem der bor i skoven

Hverdagsglimt sommer/efterår 2017

Børnenes litteratursti 2017

Børnenes litteratursti 2017

Uglebørnene har arbejdet med bogen "Da Carl næsten sov i telt" og har malet denne smukke bænk sammen med kunstneren Ole Grøn.

Følg børnenes proces med bogen "Da Carl næsten sov i telt"

Se også Allerød Bibliotek  og her løftes Ørnevang´s bogbænk ned fra Biblioteket 

Se mere i Allerød Nyt og på SN.dk

Læs mere om Ole Grøn på hans egen hjemmeside

Skovuge forår 2017

Skovuge forår 2017

Børnene fra Uglestuen var i skoven ugens fire første dage og gik over til skoven i Tokkekøb hegn og kørte med bus til "Karens Bøg" ved Brødeskov. I løbet af ugen købte vi ind, så vi fredag kunne lave en skøn kylling-og grøntsagssuppe på vores bålplads. Børnene tilberedte maden og spiste med stor velbehag.

Uglernes første skovuge i maj 2017