Samarbejde i hverdagen med forældre

Et godt Børnehus er afhængigt af et godt forældresamarbejde. Sammen har vi ansvaret for at give børnene en god og tryg hverdag.

I hverdagen

Når du henter og bringer dit barn, er det vigtigt med en god overlevering. Både om morgenen når du afleverer, fx hvis dit barn har sovet dårligt eller har haft en skidt start på dagen – og om eftermiddagen når du henter, fx hvis dit barn har haft en særlig succesoplevelse eller der på anden måde har været en særlig udvikling, som du som forældre skal være opmærksom på.

Når du afleverer og henter, er der ikke altid meget tid til dialog. Vi er derfor altid åbne for en forældresamtale. Bare sig til, så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tale uforstyrret og roligt sammen om dit barns trivsel og hverdag.

Forældrerådet og forældrebestyrelsen

Ørnevang Børnehus holder forældremøde en gang om året, hvor der vælges et forældreråd til Børnehuset. Da vi er en del af Lillevang Klyngen, er forældrerådet repræsenteret i den samlede forældrebestyrelsen i Lillevang Klyngen. Forældrerådet i Børnehuset består af fem forældremedlemmer, en suppleant og to medarbejderrepræsentanter. Herudover deltager Lone – pædagogiske leder af Børnehuset – til møderne i forældrerådet.

Yderligere information om medlemmerne af forældrerådet kan du finde via linket til højre.

Forældrerådet